Incidenten

Explosie met enorme knal blaast deel van schuurdak in Beerta

- advertentie -

Beerta – Een dak van een garage aan de Veenweg in Beerta is vrijdagmiddag opgeblazen na een explosie. Hoe de explosie kon ontstaan is niet duidelijk, zo laat de woordvoerder van de brandweer weten. Van brand is geen sprake.

- advertentie -

Omstanders spreken er over dat het zou zijn ontstaan door een accu, dit kon de brandweer niet bevestigen. De bewoners waren op het moment van de explosie niet thuis. Er raakte niemand gewond. De garage raakte flink beschadigd door de explosie. De brandweer heeft voor de zekerheid een controle uitgevoerd bij de garage en heeft het vervolgens overgedragen aan de politie.

Zij laten op hun beurt weten dat ze een een explosievenverkenner ter plaatse laten komen voor onderzoek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button