Economie
Veel gelezen

FrietAmbt in Winschoten voorlopig dicht

- advertentie -

Winschoten –   Na aankomende zondag is het (voorlopig) niet meer mogelijk friet en snacks te halen bij de bekende frietkraam FrietAmbt aan het water bij Posttil in Winschoten.

- advertentie -

Een verhuizing en wat andere omstandigheden zorgden ervoor dat eigenaren Patrick en Saskia de luifel van de frietkraam voorlopig gaan sluiten. Maar de intentie is zeker om terug te komen. “De snack wagen gaat voor groot onderhoud terug naar de leverancier,” vertelt Patrick. “En wij gaan met de gemeente in gesprek over hoe en in welke vorm we mogelijk terug gaan komen.” Als er meer duidelijk is, zal dit uiteraard bekend worden gemaakt.

Nog even wat lekkers en gedag zeggen
Voor nu wordt er nog hard gewerkt bij FrietAmbt, al is dat niet meer met de beroemde zelfgemaakte frietjes. Vers zijn ze nog wel, maar door de verhuisdrukte is zo’n 700 kg aardappels per week schillen en snijden niet haalbaar.

De laatste dag 24 juli zullen ongetwijfeld nog veel vaste klanten even gedag komen zeggen. Het publiek zal het team van FrietAmbt gaan missen, maar dat is zeker wederzijds.

Heb je ook nieuws te delen vanuit jouw bedrijf/ onderneming? Mail naar zakelijk@oldambtnu.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button