Incidenten

Verkeerschaos bij Blauwe Roos door strobalen op de weg

- advertentie -

Winschoten – Maandagmiddag had het verkeer hinder op de wegen bij verkeersknooppunt de Blauwe Roos in Winschoten. Dit doordat er een stapel hooibalen van een aanhanger was gevallen. Dit zorgde voor files op alle wegen.

- advertentie -

Het voorval gebeurde maandagmiddag rond 12.00 uur. De politie regelde ter plekke het verkeer waarna de boer zijn strobalen weer van de weg af haalde. Het is er extra druk omdat de omleidingsroute van de afsluiting Kloosterbrug hier langs loopt.

(lees verder onder de foto)

Sinds 9 mei dit jaar is het landbouwverkeer toegestaan op de Oostelijke Rondweg. De provincie heeft dit besloten, omdat gemeenten en dorpsverenigingen vroegen of er niet meer landbouwverkeer over provinciale wegen kon rijden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button