Incidenten

Speedboot maakt water in haven Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Ter hoogte van de haven bij het Redersplein in Blauwestad is vrijdagavond een bootje deels gezonken.

- advertentie -

Het bootje lag aangemeerd in de Jachthaven van Midwolda gelegen aan de Noordrand van het Oldambtmeer. Het brandweerkorps van Finsterwolde kwam met een tankautospuit, oppervlaktereddingsteam en een brandweerboot ter plaatse.

Bij aankomst bleek er niemand aanwezig te zijn op het bootje, wel bleek er vloeistof te lekken. Om de gelekte vloeistof te beperken werd het brandweerkorps van Bedum ingeschakeld om met olieschermen ter plaatse te komen.

Nadat de olieschermen geplaatst waren konden alle brandweerlieden weer retour naar de kazernes. De havermeester zal contact opnemen met de eigenaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button