Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Motorrijder gewond na ongeval met auto

- advertentie -

Beerta – Hulpdiensten zijn woensdagochtend gealarmeerd voor een verkeersongeval aan de Oostereinde. Omstreeks 10:00 uur werden de hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team vanuit Eelde gealarmeerd. Later werd deze gecanceld.

- advertentie -

Bij aankomst bleek de motorrijder een automobilist te willen inhalen, echter tijdens dat dit gebeurde sloeg de automobilist af. De motorrijder week hierbij uit maar kwam alsnog in botsing met de auto, de auto liep hierbij een lekke band op.

De motor raakte fors beschadigd. Ambulancepersoneel is ter plaatse om de motorrijder te controleren op verwondingen. De bestuurder is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button