Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Heerlijke Streken wederom slachtoffer van vandalisme

- advertentie -

Blauwestad – Afgelopen nacht heeft er een feestje plaatsgevonden op het terras van Heerlijke Streken die niet gereserveerd was. Volgens de beveiligingsbeelden hebben jongeren er feest gevierd en veel rommel achter gelaten. Ook vonden ze het nodig om zaken te vernielen en te stelen.

- advertentie -

Het is niet de eerste keer dat dit het etablissement overkomt en ze zijn dan ook van plan om met de beveiligingsbeelden aangifte te doen bij de politie. Overigens staan ze nog wel open voor een gesprek met de jongeren en hun ouders valt te lezen op hun Facebook-pagina.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button