Op stap

Voor de derde keer pompoen plukdagen in Oostwold

- advertentie -

Oostwold – 8 en 9 oktober 2022 organiseren wij voor de derde keer onze pompoen plukdagen. Zelf je handen uit de mouwen steken en pompoenen plukken, wie wil dit nou niet beleven!?

- advertentie -

U kunt de plukdagen bezoeken zowel met de auto, fiets als wandelend. U kunt uw auto en fiets gratis parkeren op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Vervolgens volgt u de looplijnen richting het plukveld en/of de lokale markt.

Bij aankomst op het plukveld krijgt u een korte uitleg over hoe het beste een pompoen te plukken. Het is verstandig om zelf een snoeischaar en een stevige (grote) tas mee te nemen. Bent u van plan om heel veel pompoenen te plukken? Geen enkel probleem, er staan enkele kruiwagens op het veld waar u gebruik van mag maken om de pompoenen naar uw auto te brengen.

Na het plukken bent u welkom op de lokale markt hier staan diverse stands met heerlijke (lokale) producten, zelfgemaakte lekkernijen en leuke snuisterijen. Voor de kinderen zijn er verschillende kinderactiviteiten te doen tegen een kleine vergoeding. Er is genoeg vertier voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Wilt u niet komen pompoenen plukken, maar wel graag de lokale markt bezoeken, dan is dit natuurlijk mogelijk. De toegang hiervoor is gratis.

U kunt ons vinden aan de Huningaweg 19 te Oostwold (Oldambt)
Meer info: www.nieuwlandseakker.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button