Kort nieuws

Fruitpersdagen in Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Op zondag 18 september en zondag 23 oktober 2022 zijn er rond de schuur in de boomgaard van Park van Pomona, in Het Park in Blauwestad, voor het vierde jaar fruitpersdagen. De mobiele fruitpers van Golden Raand zal van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig zijn.

- advertentie -

U kunt met fruit uit eigen tuin komen en dit laten persen en verpakken. Het sap is lange tijd houdbaar. De organisatie wil u vragen om van tevoren te laten weten dat u komt en hoeveel fruit u ongeveer meebrengt om te laten persen, zodat ze een planning kunnen maken en u niet lang op uw beurt hoeft te wachten. Tarief eigen fruit persen incl. bag- inbox 3 liter bag- in- box met handig tapkraantje € 4,50.

Aanmelden kan via: info@mobielefruitpersgoldenraand.nl of info@parkvanpomona.nl

Het is ook mogelijk om fruit te plukken in de boomgaard van Park van Pomona en ter plekke je oogst laten persen. Daarnaast zijn er in de boomgaard velden met wilde bloemen. Daaruit mag een grote bos geplukt worden. Voor alles wat u plukt wordt een bescheiden vergoeding gevraagd. De opbrengst wordt gebruikt om het onderhoud van de boomgaard te bekostigen.

Tarief geplukt fruit persen incl. bag- in- box 3 liter bag in box € 6,50. Tegen betaling van € 1,– per kilo is het ook mogelijk om een emmer appels en peren ongeperst mee te nemen om zo op te eten.

Het adres van de schuur is Elfenbank 37-a in Blauwestad.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button