Op stap

Award winnende horror real life game blijkt nu al een groot succes!

- advertentie -

Scheemda – Een poos terug hebben wij een artikel geplaatst over the Great Purge. Daar werd veel op gereageerd. Het blijkt dat mensen erg enthousiast zijn. Alle Early Birds zijn tegen verwachting nu al uitverkocht! Warrior Events uit Groningen organiseert de grootste horror real life games van Nederland. Een unieke beleving.

- advertentie -

The Great Purge is 3 uur durende horror real life game waarin mensen het gevoel hebben alsof zij in
een film zijn beland. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk tijdens zo’n horror real life game? Alita Smit
legt uit: “De horror game zal plaatsvinden op twee locaties. Op de eerste locatie zal een bepaald ritueel
moeten ondergaan, hier begint al de horror. Na het ritueel vertrek je met een retro bus naar de
tweede, geheime locatie. Daar is een compleet horror circus opgezet.”

“Het wordt echt ontzettend gaaf! We hebben circustenten, circus spellen, acts op stelten, vuuracts en stage fighters. Je krijgt echt het gevoel alsof je in een film bent beland. Je moet zelf allemaal keuzes maken. Het doel is om de Purge te overleven. Dit kan je doen door te kiezen tussen twee kanten. Je zal moeten onderhandelen, wapens moet uitkiezen, mensen verraden, misschien moet je jezelf opofferen. De keuze is aan jou!”

Vorig jaar heeft The Great Purge een award gewonnen. Een jury trekt tijdens Halloween door het hele land en bezoekt rond de 80 evenementen. Uit deze 80 evenementen heeft The Great Purge de award gewonnen voor Best Concept. De real life games van Warrior Events zijn een compleet nieuwe vorm van entertainment. Wat een groot succes blijkt te zijn.

Kaarten

Via www.warriorevents.nl kunnen bezoekers kaartjes kopen.

The Great Purge
Locatie: Torenstraat 2, Scheemda
Speeldata: 14, 15, 16 & 20, 21, 22 oktober 2022

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button