Sport

Simone Pessina en Hinke Schokker winnen 46e editie RUN Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De 46e editie van de RUN Winschoten is gewonnen door de Italiaan Simone Pessina, hij liep de 100 km in een tijd van 06.58.42. Bij de vrouwen ging de winst op de 100 km naar Hinke Schokker, die er in 2018 en 2019 ook al met de winst vandoor ging. Zij liep de RUN in een tijd van 07.47.25. Daarmee werd ze ook Nederlands kampioen.

- advertentie -

De tweede en derde plaats bij de mannen gingen naar de Fransman Pierre-Antoine Ruel en Timothy Wolvetang, die daardoor ook de Nederlandse titel greep.

Winnaars 50 km
Op de 50 km ging de winst bij de mannen naar Thijmen van der Loop, zijn tijd was 03.01.18. Bij de vrouwen was de winst voor de Duitse Christiane Neidiger. Zij werd vooraf als topfavoriet bestempeld en ze maakte de hooggespannen verwachtingen waar. Haar winnende tijd was 03.40.00.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button