Op stap

Circus Saurus komt met levensechte dino naar Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan binnenkort want van vrijdag 23 september tot en met zondag 2 oktober strijkt het Circus Saurus neer in Bad Nieuweschans. De grote circustent wordt opgebouwd op het grasveld aan de Molenbastion.

- advertentie -

Circus Saurus neemt je in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show natuurlijk ook alle klassieke circuselementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, mini-koeien en lama’s de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 23 september om 19:00 uur, zaterdag 24 september om 15:00 uur, zondag 25 september om 11:00 uur, vrijdag 30 september om 19:00 uur, zaterdag 1 oktober om 15:00 uur en zondag 2 oktober de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 10.00 tot 12.00 uur. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden. In verband met de afhankelijkheid van mobiel internet is pinnen bij het circus niet mogelijk.

Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/CircusSaurusNL

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button