Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Start nieuw cultureel seizoen met het Tellerlikker Festival

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 17 en zondag 18 september staat Cultuurhuis De Klinker weer in het teken van het Tellerlikker festival. Het Tellerlikker Festival markeert de start van het culturele seizoen in Winschoten. Met muziek, dans, theater en meer. Uit alle geledingen van de samenleving in Oldambt en daarbuiten.

- advertentie -

Een drempelloos programma voor jong en oud, waarin kijken, luisteren en zelf actief bezig zijn centraal staat. Met programmering door culturele amateurverenigingen uit de regio aangevuld met voorstellingen in de beide zalen, de foyer en het Theatercafé. En ruimte voor alle cultuurliefhebbers uit de gemeente om zich met eigen aanbod te profileren.

Op het programma staan o.a. Sodom Billy, Mahler 4, Minka Zaal & Bart Westerveen en Spezie! Deze voorstelling is een eigen productie van het Tellerlikker Festival en bestemd voor nieuwsgierige ogen en oren. Een majorette met een rockabillyband, een symfonieorkest met een rapper, een dichtwerk op rolschaatsen en een balletdanseres die acteert. Verwacht het onverwachte. Nieuwe muziek en ervaringen door onverwachte combinaties. En een chemische reactie als cultureel en sociaal cement voor de Oost-Groninger samenleving. In het Gronings: Spezie!

Op zaterdag vanaf 13.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur in en rondom Cultuurhuis De Klinker. Bekijk het volledige programma en koop (gratis) kaarten op: indeklinker.nl/tellerlikkerfestival

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button