Algemeen

Gedeputeerde Tjeerd van Dekken bezoekt Ommelander Ziekenhuis

- advertentie -

Scheemda – Gedeputeerde Tjeerd van Dekken bracht vandaag, 16 september 2022, een werkbezoek aan het Ommelander Ziekenhuis. Aanleiding voor het bezoek is de nieuwe rol van Bas Wallis de Vries die sinds 1 juli bestuursvoorzitter is. Bas Wallis de Vries gaat als bestuursvoorzitter de volgende fase van het ziekenhuis leiden. Een fase waar inhoudelijke ontwikkelingen in het ziekenhuis- en zorglandschap en de positie van het Ommelander Ziekenhuis daarin een belangrijke rol spelen.

- advertentie -

Korte rondleiding
Tijdens het werkbezoek kreeg Tjeerd van Dekken een korte rondleiding door het ziekenhuis. Tjeerd van Dekken: “Ik heb de Spoedeisende Hulp en de kinderafdeling een bezoek gebracht. Het Ommelander Ziekenhuis biedt inwoners zorg van een heel hoog niveau en vervult daarmee een cruciale rol. Het is van het allergrootste belang dat goede zorg in de regio beschikbaar en bereikbaar blijft.”

Belangrijke functie als regionaal algemeen ziekenhuis
Bas Wallis de Vries: “In 2022 en 2023 gaan we ons volledig focussen op het continu verbeteren van onze kwaliteit en op de verdere groei van de patiëntenzorg. Ik zie deze fase met vertrouwen tegemoet, wetende dat alle collega’s van het ziekenhuis zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de toegankelijkheid van zorg voor de inwoners van de regio. Daar ben ik trots op.”

De afgelopen jaren is al een brede basis gelegd voor het ziekenhuis. Bas Wallis de Vries: “Die basis wil ik de komende jaren in samenwerking met onze netwerkpartners graag verder uitbouwen. Ons ziekenhuis heeft hierin een belangrijke functie als regionaal algemeen ziekenhuis.”

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button