Op stap

Het Fashion Event in Winschoten is terug!

- advertentie -

Winschoten – Op 24 september tonen maar liefst 16 mode ondernemers het winkelend publiek de nieuwste trends op het gebied van mode voor dit najaar. Dat betekent dat ongeveer 60 modellen de catwalk betreden onder begeleiding van de beats van DJ Arnout.

- advertentie -

Naast een breed scala aan kleding zullen ook de nieuwste trends op het gebied van brillen schoenen en computerspelen verkondigd worden. Presentatie op de catwalk, welke opgebouwd wordt op het Israëlplein voor ’t Rond, is in handen van Agnes Kamp.  Zij neemt de bezoekers mee langs al het moois wat op het podium te zien is.

Laat je modehart sneller kloppen: om 12:00 uur generale repetitie en 13.30 en 15.00 uur de modeshow.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button