Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

96 deelnemers bij rolschaatswedstrijd NRB cup Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De Artistic Roller Club Noord Nederland (ARC-NN) organiseerde dit in de sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten de NRB cup. Deze hoogstaande rolschaatswedstrijd werd voor het eerst in Winschoten gehouden en is dan ook een primeur.

- advertentie -

In totaal 96 deelnemers uit heel Nederland hebben zich ingeschreven. De ARC is trots dat zij deze organisatie toegewezen hebben gekregen. Ze mochten 12 verenigingen uit heel het land verwelkomen in Winschoten.

Het was dan ook een mooie gelegenheid om Winschoten en omgeving kennis te laten maken met de rolschaatssport op dit niveau. Voor alle rolschaatsliefhebbers was deze wedstrijd zeker de moeite waard om te komen kijken.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button