Algemeen

Voormalig woonwinkel Hoezen maakt plek voor woningen

- advertentie -

Winschoten – Het pand wat al enige tijd leeg staat aan de Blijhamsterweg, wordt momenteel gesloopt door Steenhuis Sloopwerken uit Scheemda. In het pand was vroeger de confectie-industrie Dröge gevestigd. De confectie-industrie is een vorm van textielindustrie, dat kleding maakt in massaproductie.

- advertentie -

Na Dröge werd er een woonwinkel in gevestigd. Het bedrijf Hoezen is enkele jaren geleden gestopt en sindsdien staat het pand leeg. De gebouwen worden nu gesloopt. Het is de bedoeling dat ze plaats maken voor zeven woningen, waarvan zes worden uitgevoerd als twee onder één kap woningen en één vrijstaande woning.

Het gebouw ‘achterop’ het perceel blijft behouden en wordt verbouwd tot garageboxen. Het is de bedoeling dat hier 15 garageboxen in worden gerealiseerd, zeven voor de bewoners van de te bouwen woningen en de andere acht kunnen dan worden verhuurd aan derden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button