Incidenten

Brand in ‘rotte kies’ Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  Het ligt er al sinds jaar en dag troosteloos bij, de zogenaamde ‘Blaauw-locatie’ tegenover het voormalige St. Lucas ziekenhuis in Winschoten. Dinsdagmiddag om 13.20 uur werden de brandweerlieden van Winschoten opgeroepen voor een brand in dit voormalige winkelpand.

- advertentie -

De brandweer rukte met twee voertuigen uit, een hoogwerker en een tankautospuit. Met een moker kreeg de brandweer toegang tot het pand waarna de brand is geblust, uiteindelijk bleek het om rommel te gaan. Het is niet de eerste keer dat er op deze locatie brand is.

Vermoedens bestaan dat brandstichting de oorzaak is. Van meerdere kinderen die in de omgeving aanwezig waren, zijn de gegevens genoteerd door de politie.

Locatie Blaauw
Vroeger waren onder andere een beddenzaak en een fietsenzaak gehuisvest in één van de nu verlaten panden. De situatie aan de Mr. D.U. Stikkerlaan is al vele jaren een doorn in het oog, en wordt al de ‘rotte kies’ van Winschoten genoemd.

Wat uiteindelijk met de locatie moet gebeuren, blijft de vraag.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button