Economie

Koopstroomonderzoek in gemeente Oldambt van start

- advertentie -

Oldambt – Gemeenten en de provincie zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is periodiek onderzoek naar koopgedrag van groot belang. Daarom start vanaf 5 oktober het koopstroomonderzoek binnen alle gemeenten in de provincie Groningen.

- advertentie -

Koopgedrag in Oldambt
Het koopstroomonderzoek brengt in beeld waar inwoners van Oldambt boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende winkelgebieden. Met deze informatie kan het functioneren en de aantrekkelijkheid van het winkelgebied in Oldambt verbeterd en versterkt worden.

Deelnemers gezocht
Tot eind oktober worden de inwoners van Oldambt uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Zij ontvangen namens de provincie een uitnodiging in de brievenbus. De huishoudens zijn willekeurig geselecteerd. Ook huishoudens die geen uitnodiging krijgen kunnen deelnemen aan het onderzoek door de vragenlijst in te vullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Daarnaast worden er in het centrum van Winschoten vanaf donderdag 6 oktober enquêtes op straat afgenomen.

Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 20 cadeaukaarten van €25,- verloot.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button