Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Oproep: Winschoter Kamerkoor zoekt tenoren!

- advertentie -

Winschoten – Iedere maandagavond verzamelen zangers uit de wijde omtrek zich om in de Sint-Vituskerk in Winschoten de prachtigste klassieke muziek te zingen. Dirigent Jan den Boer wacht hen op om het beste in de zangers naar boven te halen, met veel aandacht voor stemvorming en koorklank.

- advertentie -

Het koor, opgericht in 1899, zingt een rijk en divers repertoire, van renaissance tot hedendaags klassiek. De hechte groep koorleden zingen graag vierstemmig. Helaas kent het koor op dit moment een groot tekort aan tenoren. Wat zou het fijn zijn als er mannen zijn die het koor willen komen versterken, zodat er in goede harmonie naar de geplande concerten toegewerkt kan worden!

Daarom een oproep: Ben jij tenor en wil je graag eens kijken bij het gezellige, muzikale Winschoter Kamerkoor? Kom dan op maandagavond langs om te kijken of mee te doen!

Ook andere stemmen, dames en heren, zijn natuurlijk welkom! Voor meer informatie: www.winschoterkamerkoor.nl of info@winschoterkamerkoor.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button