Gemeente

Burgemeester Sikkema ontvangt schoolkinderen van groep 3 CBS De Lichtboei

- advertentie -

Winschoten/ Oostwold – Afgelopen dinsdag kwam groep 3 van CBS De Lichtboei uit Oostwold op bezoek op het gemeentehuis voor het burgemeesterontbijt. Samen met burgemeester Cora-Yfke begonnen ze de dag met een heerlijk ontbijt dat werd verzorgd door ambachtelijke Bakker Prins uit Scheemda.

- advertentie -

Hierbij ging de burgemeester met de kinderen in gesprek over hun ontbijtgewoontes. Hoewel de chocopasta niet zo lekker was als thuis, gingen alle kinderen met een goed gevulde buik weer terug naar school.

Burgemeestersontbijt
Het Burgemeestersontbijt is een vast onderdeel van het Nationaal Schoolontbijt door heel Nederland.. Daarbij staan het welzijn en de gezondheid van alle Nederlandse kinderen bovenaan het verlanglijstje. Het is namelijk een feit dat veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten. Aandacht hiervoor blijft belangrijk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button