Kort nieuws

Vuurjufferbrug in Blauwestad wegens onderhoud gestremd

- advertentie -

Blauwestad – Van maandag 10 oktober 7.00 uur tot woensdag 12 oktober 17.00 uur wordt er onderhoud gepleegd aan de Vuurjufferbrug. De brug is tijdens de werkzaamheden niet toegankelijk voor verkeer. Dat betekent dat de Hoofdstraat gedeeltelijk gestremd zal zijn en dat er een omleidingsroute wordt ingesteld.

- advertentie -

Omleidingsroute via Nieuweweg, Zuiderringdijk en Clingeweg
De straten Grutto, Kiekendief, Leeuwerik, Kievit, Watersnip en Meerkoet zijn tijdens de onderhoudswerkzaamheden alleen bereikbaar via de omleidingsroute A langs de Nieuweweg, Zuiderringdijk en Clingeweg.

Deze omleidingsroute is duidelijk aangegeven vanaf de rotonde aan het begin van de Hoofdstraat. Zie ook het kaartje hieronder.

Foto: Projectbureau Blauwestad

Heb je vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Projectbureau Blauwestad via info@blauwestad.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button