Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Bloemetje van de Week voor boomverzorger Jeroen Renkema

- advertentie -

Winschoten – Wie heeft er een bos bloemen verdiend? Iedere week worden tientallen inwoners van Oldambt genomineerd. Zaterdag kiezen we daar iemand uit en bezorgen die persoon een boeket.

- advertentie -

Het bloemetje van deze week ging naar boomverzorger Jeroen Renkema. Hij werd genomineerd door Mandy Dammer en Bianca Modderman. Ze schreven:

“Hallo, ik weet niet of jullie op de hoogte zijn van de geredde poes Bisou die al 4 dagen heel hoog in een boom zat in het Sterrebos in Winschoten en er niet meer uit kon? Gister hebben we de poes eindelijk eruit gekregen en naar het asiel kunnen brengen met dank aan boomverzorger Jeroen. Zonder hem had het beestje dit niet overleefd, want niemand kon verder iets voor het beestje doen op die plek en die hoogte. Hij heeft zich zo ingezet zonder er iets voor te vragen! Het zou leuk zijn als hij tóch nog verrast zou worden voor zijn goede daad! Hij heeft dat meer dan verdiend! Het is zo bijzonder dat je zo’n hoge boom inklimt, een kat redt en er vervolgens niks voor terug wil. Ik heb heel veel respect voor hem!”

Lees ook: 
– Brandweer haalt kattenredder uit de boom
– Boomexpert bevrijdt veelbesproken kat uit boom
– Veel besproken poes ‘Bisou’ weer terug bij eigenaar


Nomineren
Ook u kunt iemand nomineren voor het Bloemetje van de Week. Dit kan via deze link.

Lees ook: Sympathieke actie bloemist Winschoten: ‘Bloemetje van de week’

Foto & Tekst: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button