Sport

Judo 53° Noord naar Nederlands Kampioenschap

- advertentie -

Oldambt –  Tijdens het districtskampioenschap voor jongens en meisjes tot 15 jaar hebben de judoka’s van Judo 53° Noord ontzettende goede prestaties geleverd. De ambitieuze judoschool die judolessen verzorgt in de plaatsen Annen, Exloo, Hoogezand- Sappemeer, Oostwold, Oude Pekela, Veendam en Winschoten liet een overtuigende indruk achter tijdens dit kampioenschap.

- advertentie -

De judoka’s Lieke Ruzius, Chloe Snip, Luna Tillema en Job Nauta werden kampioen. Zilver was er voor Harry Kerbof, Kyra Rusthoven, Thijn Leistra, Ruben Doedens, Friso Elzinga, Dianne Mensink en Sterre Schoonewille.

De judoka’s Sep Spijkers, Samuel al Rais, Jazmane Burema, Ivan van der Velde en Charel Scholtens wisten ook nog eens derde te worden. Alle prijswinnaars hebben zich hiermee geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap op zaterdag 5 november.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button