Algemeen

A7-Indoorski maakt gebruik van hightech Ski-Animatie en superslalom

- advertentie -

Zuidbroek –  In Zuidbroek is de moderne indoor ski-en snowboardpiste voor jouw ski-en snowboardplezier weer geopend! Een leuk enthousiast team van goed opgeleide, gecertificeerde leraren en een extra ruime high tech rollende skipiste van ruim 90 m2 zorgen daarvoor. Nu met hightech Ski-Animatie en superslalom, extra leerzaam en extra fun op elk niveau!

- advertentie -

De piste heeft het grootste in hellinghoek verstelbare ski-oppervlak in zijn klasse. Bijna anderhalf keer zo breed en anderhalf keer zo lang als de meeste indoorbanen. Je hebt dus lekker de ruimte. En vanuit de gezellige bar met goede koffie, hapjes en drankjes zit je eerste rang met direct zicht op de actie!

Wil je voor het eerst leren skiën of snowboarden, je bestaande techniek verbeteren, of wil je je goed voorbereiden op jouw wintersport? Eens een andere manier van sporten proberen dan in de sportschool? Bij A7-indoorski.nl kun je je lekker uitleven. Maar gewoon even rustig aan de bar zitten en kijken is natuurlijk ook heel leuk.

Meer informatie kun je vinden op onze website of op Facebook.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button