Algemeen

Feest op zaterdag 5 november in Wagenborgen: Goud doan!

- advertentie -

Nieuwolda – Inwoners van Nieuwolda en Wagenborgen hebben zich de afgelopen tijd enorm ingezet om gas te besparen. Dat hebben ze Goud doan! En dat is een feestje waard, vindt Nieuwborgen.net. Op zaterdag 5 november zijn alle inwoners van harte welkom tussen 14:00 en 19:00 uur in de Sporthal Weerland te Wagenborgen.

- advertentie -

Het afgelopen jaar zijn woningeigenaren en bedrijven in Nieuwolda en Wagenborgen druk bezig geweest om gas te besparen. Voor de periode van 15 september 2021 tot en met 14 september 2022 was er vanuit Nieuwborgen.net hiervoor 1,5 miljoen euro beschikbaar. Inwoners hebben dit hele bedrag aangevraagd en toegekend gekregen! We schatten dat zij hiermee ongeveer 4 miljoen euro aan gasbesparende maatregelen (gaan) nemen. Kortom: Goud doan!

Feest ‘Goud doan!’
Dat is volgens Nieuwborgen.net een feest waard. Dit feest met als motto ‘Goud doan!’ vindt plaats op zaterdag 5 november van 14:00 tot 19:00 uur in sporthal Weerland in Wagenborgen. Er is onder meer muziek, een barbecue en een springkussen voor de kinderen. En natuurlijk kunnen inwoners van beide dorpen informatie inwinnen over gas besparen. Aanmelding voor het feest is niet nodig.

Rommelmarkt
Voor wie het dak gaat isoleren en de zolder wil opruimen, is er tijdens het feest ook een rommelmarkt. Zo kunnen spullen die anders alleen maar ruimte innemen op zolder, anderen weer blij maken. Aanmelding voor een kraam op de rommelmarkt is wel nodig. Dat kan op www.nieuwborgen.net/rommelmarkt tot uiterlijk vrijdag 28 oktober.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button