Algemeen

Herhaalprik zonder afspraak op alle GGD locaties

- advertentie -

Scheemda – Vanaf maandag 31 oktober 2022 is prikken zonder afspraak voor de herhaalprik weer mogelijk op alle locaties van GGD Groningen. Zo ook in de Eextahal aan de Plantsoenlaan 19, te Scheemda. Iedereen van 12 jaar en ouder die de basisserie van coronavaccinaties heeft gehad kan een herhaalprik krijgen. Ook zonder persoonlijke uitnodiging. Het is belangrijk dat de laatste prik of coronabesmetting meer dan 3 maanden geleden is. 

- advertentie -

Waarom een herhaalprik?
De herhaalprik is een extra prik tegen corona. Hij beschermt tegen het originele virus en tegen de omikronvarianten. De bescherming neemt langzaam af na de laatste prik of coronabesmetting. De herhaalprik maakt de afweer weer sterker. Hierdoor verkleint de kans op ernstige ziekte en de kans om het virus door te geven. 

Andere coronavaccinatie?
Maak een afspraak Voor onderstaande vaccinaties moet wel een afspraak maken worden.  

  • vaccinatie uit de basisserie
  • vaccinatie voor kinderen (5 tot 11 jaar)
  • vaccinatie met Novavax of Janssen

De Eextahal is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button