Op stap

Hé doe! Komst ook op Adrillen?

- advertentie -

Winschoten – Hé doe! Komst ook op Adrillen? De Allerheiligenmarkt in Winschoten, al decennia geleden verbasterd tot kortweg Adrillen, is al meer dan twee eeuwen de grootste jaarmarkt van de provincie Groningen.

- advertentie -

In 2022 wordt het evenement op 7 en 14 november gehouden. De markt op 14 november staat ook wel bekend als ‘Lutje Adrillen’.

Aanstaande editie wordt de eerste editie sinds 2019 die weer als ‘vanouds’ georganiseerd wordt. Dat wil zeggen: ongeveer 100 marktkramen op de warenmarkt, kermis op het Marktplein en veel gezelligheid in de horeca met liveoptredens.

En niet te vergeten de vele straattheater acts. Let wel: de randprogrammering van de markt vindt alleen plaats op de eerste marktdag. Tijdens Lutje Adrillen wordt alleen de warenmarkt nogmaals opgebouwd.

Tal van bezoekers voor Adrillenmarkt
Jaarlijks lokt Adrillen ruim dertigduizend bezoekers naar het kloppend hart van Oost-Groningen. Want: wie niet op de Adrillen is geweest, die heeft iets gemist. Voor het gemeentehuis van Oldambt vindt traditiegetrouw de officiële opening plaats. De burgemeester opent de jaarmarkt met een daverend kanonschot.

Wanneer
Maandag 7 november 09.00 – 17.00 uur
Maandag 14 november 09.00 – 17.00 uur

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button