Incidenten

Brandweer Winschoten zoekt nieuwe collega’s!

- advertentie -

Winschoten – Ken jij of ben jij iemand die iets wil betekenen in en voor jouw omgeving? Wonend in Winschoten of Heiligerlee? Brandweer Winschoten zoekt nuchtere en praktische collega’s, zowel vrouwen als mannen, die onderdeel uitmaken van een hecht team brandweervrijwilligers.

- advertentie -

“Werk jij in ploegendienst, in de zorg, ben je zelfstandig ondernemer of werk je parttime en sta je paraat? Dan is dit misschien iets voor jou! Hulp verlenen doen we samen!” schrijven ze.

De brandweer in Winschoten maakt onderdeel uit van Brandweer Groningen. “We zijn een hechte ploeg die bestaat uit 37 mensen met allemaal een verschillende achtergrond. Eén keer in de twee weken oefenen we met elkaar op dinsdagavond. Je staat klaar voor je buren en je dorp. Bij brand, bij ongevallen of bij het redden van dieren. Er kan 24/7 een beroep worden gedaan op jou en de andere collega’s in de ploeg.” aldus de brandweer. 

Informatiebijeenkomst
Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar één van de informatiebijeenkomsten op donderdag 10 en donderdag 17 november (beide van 19:00 – 21:00 uur) in onze kazerne aan de Molenweg 2 in Winschoten.

We vertellen je graag meer over het werk van brandweervrijwilliger. Aanmelden kan via zuidoost@vrgroningen.nl. In de mail graag erbij vermelden bij welke kazerne je vrijwilliger wilt worden.

Meer informatie? Kijk op wordbrandweervrijwilliger.nl!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button