Op stap

Vogelvoer en vetbollen maken in Ennemaborg

- advertentie -

Midwolda – Het Groninger Landschap organiseert weer een breed scala aan leuke activiteiten. Hieronder vindt u de activiteiten in Oldambt. Kijk ook op de website van Het Groninger Landschap voor meer activiteiten en informatie.

- advertentie -

Vogelvoer en vetbollen maken in Ennemaborg
16 november: Vogelvoer en vetbollen maken in de Ennemaborg te Midwolda. Help de vogels de winter door met zelfgemaakte vetbollen. Deze middag maakt iedere deelnemer een zogenaamde vetbol, één die je thuis kunt ophangen in een boom of aan een spijker. Een gezellig, maar aardig kliederwerkje, dus trek kleren aan die vuil mogen worden.

Start om 14.00 uur in het Bezoekerscentrum Ennamaborg (voorheen Koetshuis). Het is geschikt voor kinderen tussen de 6 en de 12 jaar. Deelname is gratis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button