Cultuur

Winschoter Kamerkoor zoekt dirigent(e)

- advertentie -

Winschoten.- Na bijna 20 jaar plezierig samenwerken maakt dirigent Jan den Boer plaats voor een nieuw gezicht. Het Winschoter Kamerkoor is daarom op zoek naar een dirigent(e) die op overtuigende wijze, inspirerend en met enthousiasme, leiding wil komen geven aan het koor.

- advertentie -

Het Winschoter Kamerkoor is één van de oudste koren van de regio, opgericht in 1899. Het koor zingt uitsluitend klassiek en hecht veel waarde aan stemvorming en een eigen koorklank. Met plezier musiceren op niveau staat daarbij voorop. Het koor repeteert elke maandagavond van 19:30 tot 21:30 (uitloop naar 22:00) in de Sint-Vituskerk in Winschoten.

Meer informatie: www.winschoterkamerkoor.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button