Cultuur

Aandacht voor vluchtelingen en concert Oden van Salomo en de Zandkunstenaar

- advertentie -

Scheemda – Zaterdagavond 19 november vindt in De Ontmoeting in Scheemda een concert van Oden van Salomo en de Zandkunstenaar plaats.

- advertentie -

Het belooft een hele mooie avond te worden. Dit concert, wat ook zeer geschikt is voor kinderen, wordt georganiseerd voor Kerk in Actie om opnieuw aandacht te geven aan de situatie van vluchtelingenkinderen in Griekenland.

Vluchtelingentent
Maar er is meer, want op die dag kun je ook een échte(!) vluchtelingentent bewonderen bij De Ontmoeting in Scheemda. Deze tent is ingericht zoals je ‘m in Griekenland ook zou kunnen vinden. Kom tussen 11 en 17 uur gerust langs om een kijkje te nemen in deze vluchtelingentent en probeer je eens in te denken hoe het zou zijn om daarin te moeten leven, eten en slapen..brrrr…

Om 16 uur is er een speciaal programma voor de jeugd, met o.a. verhalen van vluchtelingenkinderen. Duur ca. een uur. We zorgen wel voor wat warms om te drinken, maar slapen in de tent, dat doen we maar niet(!) ’s Avonds is de tent ook nog even te bezichtigen vanaf 19 uur.

Tickets
De zaal voor het concert gaat open om 19.30 uur en het concert begint om 20 uur. Het is zeker aan te raden van tevoren tickets te bestellen, want vol=vol ! De toegangsprijs is voor volwassenen 10 euro en kinderen t/m 12 jaar 5 euro. Ze zijn te bestellen via de website.

Dus graag tot ziens op zaterdag 19 november!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button