Op stap

Mooi weer zorgt voor een gezellige toeloop op de Lutje Adrillen

- advertentie -

Winschoten – De Allerheiligenmarkt in Winschoten, al decennia geleden verbasterd tot kortweg Adrillen, is al meer dan twee eeuwen een van de grootste jaarmarkten van de provincie Groningen. Waar de markt vorig jaar vanwege de geldende corona maatregelen nog in afgeslankte vorm plaats moest vinden, is dit jaar alles weer als ‘vanouds’.

- advertentie -

Op de Venne staan deze maandag ook tijdens de lutje Adrillen de kramen, een kleine 100 stuks, waar vele bezoekers langs slenterden. Lang niet zo druk dan vorige week maandag de 7e november, maar het weer is goed, wel een beetje aan de koude kant, maar ook dat kan men verwachten in deze novembermaand. De kroegen op het Marktplein waren bijna allemaal gesloten, met uitzondering van de Hofnar, waar het een gezellige drukte was.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button