Cultuur

Nieuw werk in beeldentuin Cilia de la Court

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Cilia de la Court maakt, behalve schilderijen ook beelden van keramiek (gebakken klei). Veelal stellen ze voor: vogels, katten, mensen, mens en dier, maar er zijn ook fonteintjes die sproeien op zonne-energie en waterspuwers voor bij een vijver.

- advertentie -

De beelden kunnen het hele jaar door buiten staan. Door hun lichte kleur met kleine accenten van rode klei hebben de beelden een natuurlijke uitstraling. Bij vochtig weer worden ze soms enigszins groen wat bij droogte weer verdwijnt. Het is ook mogelijk om een opdracht te geven voor een beeld met een bepaald doel.

De achter het woonhuis gelegen tuin is romantisch, hellend naar beneden, en met hoge bomen, uitzicht op bos en water. Zo waant men zich in een stukje Frankrijk. De tuin kunt u altijd binnen lopen, gratis toegang. Om de schilderijen te zien kunt u bellen voor een afspraak: 06-57610222. Cilia laat u haar werk graag zien. Ook het huis uit ongeveer 1910 is de moeite waard om te zien door het eigen karakter.

www.ciliadelacourt.nl
Adres: Oudezijl 14, 9693PA Bad Nieuweschans, telefoon: 06-57610222.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button