Op stap

Sinterklaas komt met ’toeters en bellen’ aan in Midwolda

- advertentie -

Midwolda/ Oostwold – Sinterklaas en zijn pieten hebben het er maar druk mee, in elk dorp is er wel een intocht voor de kinderen georganiseerd. Om niet te laat te komen in Midwolda kwam de Sint met ’toeters en bellen’ aan in de haven van Midwolda.

- advertentie -

Eerder daarvoor waren de pieten al aangekomen op een boot. Ze waren alleen door de drukte de Sint vergeten. Niet lang daarna kwam er een brandweerwagen een rijden. De kinderen kregen snoepgoed en tekeningen werden aan Sint en Piet gegeven.

Na de intocht konden de kinderen naar Café de Jacht in Oostwold waar Sinterklaas en zijn pieten met een Mini Cabrio aankwamen rijden en voor iedereen tijd had.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button