Op stap

Komende zondag: “De Verjaardag van Sinterklaas” in De Klinker

- advertentie -

Winschoten –  Op zondag 27 november organiseren Regelpiet, Bakpiet en Bennie Taaitaai een verrassingsfeest voor Sinterklaas. Dit doen zij tijdens de voorstelling “De Verjaardag van Sinterklaas” in Cultuurhuis de Klinker. Er zijn voorstellingen om 13.00 uur en om 15.00 uur.

- advertentie -

Dankzij een fantastische samenwerking tussen meerdere organisaties worden ook kaarten beschikbaar gesteld voor de minima gezinnen in de gehele gemeente Oldambt en Pekela. Dit zodat alle kinderen kunnen genieten van de “Verjaardag van Sinterklaas”.

De organisaties die dit mogelijk maken zijn: Stichting Activiteiten Oldambt, Wijkplatform Zuid, Rotary Winschoten, Rotary Pekela, Gemeente Oldambt, Stichting Dansplezier, Rainbow events en De Ronde tafel 41.

Het Tafelhuis
De Ronde tafel 41 organiseert samen met OldambtNu.nl op 15 t/m 18 december tevens het Tafelhuis in Cultuurhuis de Klinker, met als doel; het steunen van de Voedselbank Oldambt en Pekela.

De vrijkaarten voor de minima worden uitgedeeld door de Voedselbank Oldambt & Pekela, Wijkplatform Zuid, Nel Postmus van Oldambt Aktief, de Dichte Knip en Stichting Dansplezier.

Wil jij ook naar de Verjaardag van Sinterklaas?
Reserveer dan nu tickets via de website www.indeklinker.nl, van Cultuurhuis de Klinker. Reserveer snel want vol = vol. De kaarten bedragen 7,50 euro per persoon.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button