Incidenten

Traumahelikopter ingezet voor ongeval met kind

- advertentie -

Winschoten – Donderdagochtend heeft er een ongeval plaats gevonden met twee geparkeerde voertuigen in de Rijnstraat in Winschoten. De ambulancedienst en de politie kregen om 08.40 uur een melding binnen.

- advertentie -

Eenmaal ter plekke bleek er een kind tussen 2 auto’s terecht te zijn gekomen . Hulpverlening werd direct opgestart. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam met de traumahelikopter naar het incident. “Het voertuig is plots gaan rollen, precies naar de plek waar het kind stond” aldus de woordvoerder van de politie.

Het kindje is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de woordvoerder van de politie gaat het naar omstandigheden goed.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button