Sport

Eqology bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – Sinds kort zijn de producten van het Noorse bedrijf EQOLOGY verkrijgbaar bij Sportcentrum Nico Jager. Paradepaardje van het assortiment is hun exclusieve Omega 3 olie. Een fantastische aanvulling op het voedingspatroon om een lichaam optimaal te laten functioneren.

- advertentie -

Deze zuivere Omega 3 zorgt voor lagere ontstekingswaarden in het lichaam en een verbeterde opnamekwaliteit van de cellen. Hierdoor komen vitamines en mineralen uit voeding en supplementen beter tot hun recht en worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Naast deze Omega 3 heeft EQOLOGY meer producten die de gezondheid kunnen ondersteunen. Uitbreiding van het aanbod met deze producten past in de visie van het sportcentrum: een leefstijlcentrum waar sporters zo breed mogelijk worden ondersteund in hun streven naar een gezonde leefstijl.

Meer informatie op www.nicojager.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button