Algemeen

Fieke van den Wijngaard, oefentherapeut Mensendieck, stopt na 37 jaar in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In september 1985 is Fieke gestart als oefentherapeut in de voormalige huisartsenpraktijk van dr. J. Roelfsema aan de Mr. Moddermanstraat 1 te Winschoten. Als oefentherapeut Mensendieck heeft Fieke veel bijscholingscursussen gevolgd en heeft ze zich o.a. gespecialiseerd als psychosomatisch oefentherapeut.

- advertentie -

Ze is aangesloten bij het Netwerk Chronisch Pijn in Noord-Nederland en heeft veel contact met huisartsen, medisch specialisten waaronder revalidatieartsen. Hiernaast heeft ze zich de laatste 15 jaar bekwaamd in het behandelen en begeleiden van patiënten met Parkinson en is ze aangesloten bij het Parkinson Netwerk.

In 37 jaar werkzaam te Winschoten heeft ze meer dan 3000 inwoners uit Winschoten en omgeving mogen behandelen en begeleiden bij hun lichamelijke klachten. De patiënten zijn altijd lovend geweest over haar kennis, aanpak en begeleiding en beoordeelde haar jaarlijks volgens klant tevredenheid enquêtes met een gemiddelde van 9,5.

Afscheid
Dinsdag 29 november is ze voor het laatst aan het werk aan de Schortinghuisstraat 6 te Winschoten, naast de OIM. U kunt nog persoonlijk afscheid van haar nemen tussen 15.00 -17.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button