Cultuur

Grappen en grollen tijdens uitverkochte Sinterklaasshow in de Klinker

- advertentie -

Winschoten –Wat een fantastische Sinterklaasshow”, dat zeiden de vele mensen die in grote getale naar de Sinterklaasshow, de verjaardag van Sinterklaas, waren gekomen. Twee keer een uitverkochte zaal in de Klinker, dat is het eindresultaat van een mooie show.  De show was een productie van de stichting Activiteiten Oldambt in samenwerking met de Stichting Dansplezier en Rainbow Events.

- advertentie -

Vele kinderen hebben genoten van de grappen en grollen van Bennie taai taai en Regelpiet tijdens de show die afgelopen zondag, 27 november, werd gepresenteerd in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Speciale dank gaat uit naar alle partijen die betrokken waren bij de organisatie, o.a. Stichting Activiteiten Oldambt, Stichting Dansplezier, Rainbow Events, de Ronde Tafel 41, Rotary Club Oldambt, Rotary Club Pekela, Wijkplatform Zuid en de gemeente Oldambt.

Deze organisaties hebben mede mogelijk gemaakt dat er vele kinderen naar de Sinterklaasshow konden gaan en dat ze konden genieten van het grote Sinterklaasfeest in de Klinker. Vanwege het grote succes van dit jaar, zal er volgend jaar weer een nieuwe Sinterklaasvoorstelling komen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button