Op stap

Twee weekenden de Kerstkrans Kunst Route

- advertentie -

Winschoten – De Kerst Krans Kunst Route is een compacte kunstroute in het noorden van Westerwolde en Winschoten en wordt gehouden in twee weekenden: 10, 11, 17 en 18 december.
Kunstenaars openen gastvrij de deuren van hun atelier of werkplaats om gasten te ontvangen. Op twee locaties zijn gastkunstenaars uitgenodigd. Het aanbod van de geëxposeerde kunst is heel gevarieerd, schilderkunst, beeldhouwwerk, objecten van ‘objets trouvés’ en collagekunst.

- advertentie -

Bovendien zal Sjoerd Visser op diverse locaties de midwinterhoorn laten klinken en is er op 17 december live muziek op de locatie Blijham!

Deelnemers: Wouter en Ine Spruit – Bovenburen 221 Winschoten (De Beeldhouwtuin), Erika Stulp – Molenweg 4  Oudeschans. Greet Kloeg – Oosteinde 133 Blijham, gastkunstenaar: Cilia de la Court Bad Nieuweschans, Willem Van de Sanden – Tritonlaan 1 Wedderveer, Bep Jansse van Noordwijk Weddermarke 4a Wedde en gastkunstenaar: Cora Westerink.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button