Kort nieuws

BiebLab Live: proefjes met dr. Loepf

- advertentie -

Groningen – Kijk woensdag 7 december naar een extra uitzending van BiebLab Live: hét liveprogramma van de Groningse bibliotheken. Deze middag neemt dr. Loepf de studio over om de leukste huis-tuin-en-keuken proefjes te doen.

- advertentie -

BiebLab is hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Elke week kan je op YouTube kijken naar series en liveshows.

Woensdag 7 december neemt dr. Loepf de BiebLab Studio over! Samen met Jolanda presenteert de professor een Kahoot Quiz en neemt hij de leukste huis-tuin-en-keuken proefjes mee. Met al onze zintuigen gaan we antwoorden zoeken op de leukste vragen. Kan je bijvoorbeeld een stapel boeken omver blazen? Of wat gebeurt er als je papier laat vallen?

Speel mee en schakel woensdag 7 december om 15.00 uur in bij BiebLab via youtube.com/bieblab.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button