Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Sinterklaas en Pieten brengen bezoek aan basisschool Beukenlaan

- advertentie -

Winschoten – Maandag 5 december bracht Sinterklaas met zijn Pieten een bezoekje aan vele basisscholen een bezoek. Zo ook bij kindcentrum Beukenlaan in Winschoten. Sint kwam hier op een paard naar de school. Er was lichtelijk paniek, want… Sinterklaas kon de weg niet vinden en was verdwaald.

- advertentie -

Hierom hebben de leerkrachten pepernoten gestrooid om Sint de juiste weg op te krijgen, alleen één probleem! De gemeente Oldambt zag de pepernoten liggen en kwam met een veegauto het schoolplein op rijden. Gelukkig waren de pieten net op tijd en wisten ze Sint de juiste weg te wijzen.

Na de intocht gingen Sint en zijn Pieten langs alle klassen, onder andere met cadeautjes voor de kinderen. Al met al een geslaagde ochtend.

OldambtNu.nl dankt de school voor de gastvrijheid en uitnodiging.

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button