Algemeen

Toch weer een nieuw Veteranenhuis in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Er komt een toch weer een Veteranen Inloophuis in Winschoten. Een nieuw team heeft een pand gevonden aan de Blijhamsterstraat 11. Dit moet een plek worden waar veteranen, geüniformeerden en geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten. Een vorig inloophuis was gevestigd in de Mauritsstraat, maar staat nu te huur.

- advertentie -

Mooi historisch pand
Een veteraan laat weten: “Op dit moment is er een fantastisch mooi historisch pand gevonden en hier zal het inloophuis gevestigd worden. Ik als veteraan ben trots om dit kenbaar te maken en wil jullie doorverwijzen naar de facebookpagina. Hier zal alles gecommuniceerd gaan worden over de progressie en toekomstplannen van het inloophuis. Ook zal er gevraagd worden om ideeën en hulp van veteranen om dit hun plek te maken.” De Facebook pagina is van Veteranen Inloophuis Winschoten | Winschoten | Facebook.

Wanneer dit nieuwe veteranenhuis geopend gaat worden is nog niet bekend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button