Algemeen

Leerlingen Dollard College maken kerstbakjes met bewoners Appelhof

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen woensdag zijn er 6 leerlingen van de bovenbouw van Dollard College Winschoten bij De Appelhof (Old Wolde) geweest om samen met de bewoners kerstbakjes te maken. Een kerstbakje voor de bewoner en één voor de kerstmarkt in Old Wolde op de dag erna.

- advertentie -

De opbrengst zal dan ook ten goede komen van de bewoners van De Appelhof. Voor zowel de leerlingen als de bewoners was het een uitdaging om de kerstbakjes te maken. Maar hun gezamenlijke creativiteit gaf een prachtig resultaat. De sfeer onderling was gezellig met kerstmuziek en het delen van herinneringen. Samenwerking met leerlingen van het Dollard College is zeker voor herhaling vatbaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button