Incidenten

Man brengt kerstversiering terug naar rechtmatige eigenaar

- advertentie -

Winschoten – De man die op Kerstavond kerstversiering heeft gestolen bij een woning aan de Zaanstraat in Winschoten had een borreltje teveel op. Dat laat de tipgever aan OldambtNu.nl weten. Na de oproep heeft de man de kerstversiering samen met een bos bloemen teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar.

- advertentie -

“De man in kwestie heeft de kerstverlichting teruggebracht. Daarbij heeft hij met een bloemetje en een handdruk zijn persoonlijke excuses aangeboden.”

De eigenaar van de kerstversiering is blij dat de man zichzelf heeft gemeld en heeft daarvoor respect. “Wij trekken daarmee de aanklacht in, aanleiding van de diefstal was een borreltje te veel.” laten ze weten.

Lees meer: Kerstversiering gestolen in Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button