Incidenten

Eén vuurwerkslachtoffer bij Ommelander Ziekenhuis

- advertentie -

Scheemda – In het Ommelander Ziekenhuis kwam er op de spoedeisende hulp één vuurwerkslachtoffer binnen, het ging hierbij om oogletsel.

- advertentie -

In het Brandwondencentrum Groningen zijn rond de jaarwisseling 36 slachtoffers van vuurwerk of carbid binnengebracht. Dat zijn er ongeveer evenveel als vorig jaar. Zeven van hen waren zo ernstig gewond dat ze moesten worden opgenomen. In het Brandwondencentrum komen slachtoffers uit heel Noord -en Oost Nederland.

In het UMCG kwamen twee vuurwerkslachtoffers binnen, In beide gevallen ging het om lichte verwondingen. Ook in het Martini Ziekenhuis was het aantal twee. Eén van hen is doorgestuurd naar het Brandwondencentrum.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button