Cultuur

Nieuwjaarsconcert Prins Hendrik Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De Christelijke muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda geeft zaterdag 14 januari 2023 een nieuwjaarsconcert. Dit concert vindt plaats in de De Ontmoeting aan de Kerklaan 32 in Scheemda. Het concert begint om 20:00 uur, de zaal gaat een halfuur eerder open.

- advertentie -

Het orkest geeft voor het eerst sinds de coronaperiode weer een nieuwjaarsconcert. Er is een gevarieerd programma met allerlei verschillende genres. U krijgt muziek te horen van onder andere Strauss en Coldplay. Het belooft weer een mooi concert te worden!

Kaarten zijn verkrijgbaar via Vos Mode (Stationsstraat 18) in Scheemda en op zaterdag 14 januari aan de kassa bij het concert. Een kaartje kost in de voorverkoop voor volwassenen 6,50 euro, kinderen tot 12 jaar 3,50 euro. Aan de kassa kost een kaartje voor volwassenen 7,50 euro, kinderen tot 12 jaar 4,00 euro. Alle prijzen zijn inclusief consumptie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button