Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Het foute uur van Qmusic Live komt naar Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Na enorm veel positieve reacties op de geslaagde 90’s party, eind vorig jaar, kondigde Shooters Winschoten al snel een volgend feestje aan. En wat voor feestje?! De meest populairste show van Nederland komt Winschoten veroveren!

- advertentie -

Dansen, feesten en herbeleven van de allergrootste foute hits, die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no! Una Paloma Blanca, sex on the beach, we are children of the night.. Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen! Al jarenlang is de Qmusic Foute Party een begrip in Nederland.

Ready to party!? Het foute Qmusic uur wordt vermenigvuldigd tot een compleet FOUTER DAN FOUT feestje! 27 januari, 21.00 tot 04.00 uur. Tickets verkrijgbaar via www.shooterswinschoten.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button