Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Vragen over werk in Duitsland, dit kan op de spreekdag van het EDR

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Op woensdag 18 januari organiseert GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) een spreekdag aan de Bunderpoort te Bad Nieweschans.  Grenspendelaars en hun werkgevers kunnen dan met vragen op het gebied van belasting, ouderdomspensioen en sociale verzekeringen terecht bij GIP EDR.

- advertentie -

Belangstellenden kunnen hun vragen stellen aan medewerkers van de belastingdiensten uit Groningen en Leer en het ‘Bureau voor Duitse Zaken’ (BDZ), een speciale afdeling van de ‘Sociale Verzekeringsbank’ (SVB) in Nijmegen.
Een gratis adviesgesprek op 18 januari is mogelijk tussen 10.00 – 12.30 uur en 13.30 – 16.00 uur.

Belangstelling
Stuur dan een e-mail naar gip@edr.eu en vermeld hierin ook het telefoonnummer waarop u goed bereikbaar bent. Een van onze GIP EDR-adviseurs zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Bij het GrensInfoPunt kan iedereen terecht voor gratis informatie en advies over wonen, werken, ondernemen en studeren in of pensioen ontvangen uit het buurland.

GIP EDR is bereikbaar via het online contactformulier (https://grenzinfo.eu/edr/nl/aanvraag/) op de GIP EDR-website of per mail via gip@edr.eu.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button