Algemeen

De Carbage Run 2023: ‘Foto’s, foto’s, foto’s’ (4)

- advertentie -

De Carbage Run Wintereditie 2023, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: Team Soldiers of Sodom stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl.

- advertentie -

Winschoten – Woensdagochtend begonnen we aan dag 3 van de run. Omdat we deze ochtend een klein beetje vertraging opliepen, konden we vlak voor het eindigen van de starttijd onze route en opdrachten in ontvangst nemen. Hierna vol enthousiasme begonnen met de route en opdrachten.

De opdrachten die we woensdag kregen betroffen:
1. Vind de 6 objecten die staan afgebeeld. Maak als je het object gevonden hebt meerdere selfies vanuit verschillende posities.

2. Neem iemand met de naam Svetlana en met een leeftijd vanaf of boven 18 jaar mee naar de finish.

Opdracht 1 is door ons geheel succesvol afgerond. Vier van de zes objecten die op de foto stonden zijn door speurwerk op het internet achterhaald. Een van de objecten is door ons gespot tijdens het rijden van de route.

Het andere object hebben wij kunnen achterhalen door te netwerken met de lokalen bevolking. Via hun aanwijzingen en hulp hebben we dit object gevonden. De selfies die wij gemaakt hebben bij de objecten kunnen jullie terugvinden bij de bijgevoegde foto’s.

Opdracht 2 bleek niet haalbaar te zijn. De naam Svetlana blijkt een Russische naam te zijn die sporadisch voorkomt in Slowakije. We hebben nog wel ons best gedaan om nabij en ook bij de finish aan een Svetlana te komen. Helaas waren er geen personen met de naam Svetlana te vinden. Ook kenden alle door ons aangesproken personen niet iemand met de naam Svetlana.

De route van woensdag was een mooie. Bijna alleen maar gereden over wegen door de bergen. Dit was voornamelijk in Slowakije maar ook voor een klein deel in Polen. Er lag genoeg sneeuw naast en rondom de wegen. Helaas viel er geen nieuwe sneeuw bij waardoor bijna alle wegen zo goed als sneeuwvrij waren. Maar goed…het was voor de rest wel een winterrijk tafereel….en dit is waarom wij er voor kiezen mee te doen aan de wintereditie! De auto heeft zich weer uitstekend gehouden en heeft ons veilig door de bergen gereden.

Al met al een mooie, leuke en uitdagende dag gehad waarbij er ook genoeg uitstapjes waren buiten de auto. Wij kunnen vanavond tevreden gaan slapen en hopen jullie morgen weer een mooi verslag te kunnen schrijven. We slapen overigens onderaan een skipiste, leuke bijkomstigheid.

De groeten vanaf de skipiste in Slowakije en tot morgen.

Onze avonturen worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren;
OldambtNu, Fit 20 Winschoten, TravelProShop, Solis Energy, Hemmes Bandenservice, Schipper & Schipper B.V., HEMA Winschoten, Koffieplein.nl, Pit in&Outdoor Service en Faberreklame.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button